Hang de vlag maar uit!

Ons familiebedrijf is bijzonder. Het is een bedrijf met een eigen cultuur. Het is een vangnet en een veilige haven. Het laat je niet los en ik wil het ook niet loslaten. Ik kan er echt een over boek schrijven. En misschien komt dat ook nog wel.

Vorig jaar heb ik besloten om naast mijn werkzaamheden voor Weidenaar ook weer gedeeltelijk voor andere bedrijven te gaan werken. En dit bevalt mij zeer goed. Juist door deze stap kijk ik weer met een frisse blik naar ons bedrijf. De creativiteit is weer terug. En ik merk dat ik weer helemaal in mijn rol zit binnen het familiebedrijf.

Tijd voor een feestje
Voor de mensen die bang zijn dat ik definitief bij Weidenaar weg ga, je kunt gerust adem halen. Voor de mensen die een feestje willen geven voor het feit dat ik misschien wel helemaal weg ga, haal die slingers maar weer in. Want ben je eenmaal verbonden aan het familiebedrijf Weidenaar? Dan laat je het nooit meer los!

Wini Weidenaar

  • VolgendeSpar kiest voor Hollands Rundvlees van Weidenaar
  • VorigeBiologische Knoflook droge worst