Zeeuwsspek in de handbagage

Vorig jaar was mijn 1ste wintersportvakantie. Een wintersport met veel zeeuwsspek! Tweede wintersportvakantie En ja, je raadt het zeker al? Op vrijdag de 13e staat mijn 2e wintersportvakantie voor de deur! En vertrek ik samen met de vriendengroep naar Frankrijk.

Vorig jaar ging het skiën best goed. Maar om mezelf nou een natuurtalent te noemen? Nee, dat is wat overdreven. Ik kijk er dit jaar best wel een klein beetje tegen op.

Lawinegevaar en zo
Het is niet alleen het skiën. Het is ook de hoeveelheid sneeuw die in de wintersportgebieden is gevallen. Koppen in kranten met lawinegevaar, toeristen stranden langs de weg, kleine wegen dicht en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Veel sneeuw is goed
Maar blijkbaar is dit geen reden om ongerust te zijn. Want mijn vriend heeft er alleen maar meer zin in. ‘Met zoveel sneeuw gaat het skiën veel makkelijker. En het ziet er prachtig uit’ .

In de handbagage
Ik geloof hem graag! Het zal zeker een geweldige week worden! En komen we wel vast te zitten? Dan ben ik goed voorbereid! De droge worst en het zeeuwsspek gaan in de handbagage. Want een slimme meid is op alles voorbereid. Voor alle mede-wintersporters, veel plezier en kom weer veilig thuis!

Wini Weidenaar

  • VolgendeBied mee voor Serious Request
  • VorigeBiologische Knoflook droge worst