Uitbreiding voorzijde pand

Als je de afgelopen tijd langs ons pand in Dokkum bent gereden is het je vast niet ontgaan, de voorzijde van is namelijk behoorlijk veranderd. Sinds juni bevindt de kantine zich aan de voorkant en is het kantoor uitgebreid met een extra verdieping. Hoognodig ook want soms moest er zelfs een bureau gedeeld worden.

‘Zoals heit vroeger zei; achter moet het verdiend worden en dat is ook mijn motto, we hebben de verbouwing dan ook zo lang mogelijk uitgesteld ‘ aldus Lieuwe Weidenaar directeur van het familiebedrijf.

De voorzijde doet ondanks de uitbreiding een stuk vriendelijker aan. ‘Dat was een idee van Omke Lieuwe Nicolai, de broer van mijn moeder. Helaas heeft hij het eindresultaat niet meer gezien maar ik weet zeker dat hij het mooi zou hebben gevonden. Als er iets verbouwd moest worden dan deed ik dat samen met Omke Lieuwe. Hij was vroeger opzichter bij Bouwbedrijf De Haan en had verstand van zaken, ik heb dan ook veel van hem geleerd’ Lieuwe Weidenaar.