‘Nu pas genieten? Dat doe ik mijn hele leven al!’

Het moment dat mijn vader en moeder zouden stoppen met werken, moest een keer komen. Maar het moment zelf kwam toch harder aan dan ik had verwacht. Ik zat elke ochtend op kantoor bij mijn moeder. Maar deze maandagochtend, begin januari 2013, was het kantoor nog donker. Toen realiseerde ik me pas dat het echt anders zou worden. Anders. Maar wel goed. Ook dat realiseer ik me nu.

40 jaar kennis en ervaring
Dit jaar zijn mijn vader en moeder gestopt met fulltime werken in ons familiebedrijf. Inmiddels zitten zij wel in de Raad van Advies en springen ze bij met adviezen wanneer mijn broer en ik hierom vragen. Mijn vader gaat ook nog regelmatig mee naar een beurs of relatie. Dit is heel erg belangrijk voor ons omdat mijn ouders zoveel kennis en ervaring hebben opgebouwd in de afgelopen 40 jaar!

Nieuwe en innovatieve ideeën
Mijn vader en moeder groeien steeds beter in hun nieuwe rol. Ik merk dat ze objectiever naar ons bedrijf kunnen kijken. Hierdoor ontstaan tijdens ons maandelijks overleg weer hele nieuwe en innovatieve ideeën! Zo trots op hen Ik ben enorm trots op mijn ouders! Ze pakken hun nieuwe rol snel en goed op! En soms denk ik dat ik er gewoon meer moeite mee heb dan zij! Ik bel mijn vader nog iedere dag om even te sparren. En met mijn moeder heb ik een soort ongeschreven regel:overdag bellen we over zakelijke dingen. En ’s avonds praten we gezellig bij over privézaken.

Anders genieten 
Mijn vader zegt elke keer; ‘Het is flauwekul dat ik nu pas ga genieten van het leven! Dat heb ik toch altijd al gedaan. Het is nu alleen anders genieten! En dat is ook fijn!’ Ik ben blij dat mijn ouders nu op een andere manier genieten van het leven. Wini Weidenaar

  • VolgendeDuurzaam succes in Dokkum
  • VorigeBiologische Knoflook droge worst